Our system have IT maintenance most likely between 20:00 and 23:00 (23.03.2017) (GMT+1).
search
text:
Coupon registration

 Change your

 coupon to HotelVoucher

change coupon to hotelvoucher

 

cart
Your shopping cart is empty
Newsletter subscribtion

I would like to get the newsletter

Family name:
First name:
email:
Our system have IT maintenance most likely between 20:00 and 23:00 (23.03.2017) (GMT+1).

Irány Barcelona! 4 nap/3 éjszaka 2 fő részére reggelivel - Amrey Sant Pau

Irány Barcelona! 4 nap/3 éjszaka 2 fő részére reggelivel - Amrey Sant Pau
EUR 264.00 EUR 206.00
The special price is valid:: 2017.08.30. - 2018.02.24.
db
More information of the product:

A voucher tartalma 2 fő részére:

  • 3 éjszaka 2 fő részére standard kétágyas szobában
  • 3x kontinentális reggeli 2 fő részére
  • 1 gyermek 2 éves kor alatt a szülőkkel egy szobában ingyenesen elhelyezhető
  • Ingyenes internet elérhetőség
  • A voucher 2017. november 1 - 2018. február 24 között érvényes és szabadon átruházható.
  • Kizárt időpontok: dec. 2-9, dec. 29 - jan. 1.
  • Módosítani az utazás előtt 8 nappal van lehetőség, különben a voucher használtnak tekintendő.
  • Időpont egyeztetés és szobafoglalás, kizárólag az alábbi linkre kattintva történik: http://foglalas.szallodavoucher.com
  • Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő.
  • Bejelentkezés: 12:00 - 00:00 között, Kijelentkezés: 07:00 - 12:00 között

Opcionális

 

Amrey Sant Pau**+

Az Amrey Sant Pau ideális helyen, az Unesco világörökség részeként számontartott Sant Pau Kórház szomszédságában található. A hotel kényelmes szobákat kínál, melyek mindegyikében wifi elérhetőség is biztosított.

Az Amrey Sant Pau hotel 93 szobával várja vendégeit, melyek mindegyike tágas és jól felszerelt. A szobák légkondícionáltak, sat TV-vel, hajszárítóval, saját fürdőszobával rendelkeznek, némelyikből közvetlen kilátás nyílik a Sant Pau Kórházra.

Az Amrey Sant Pau hotel Gaudí Sargada Familia templomától mindössze 10 perces sétára található, de a metrómegálló is csak 300 méterre van, ahonnan közvetlenül Barcelona belvárosába juthatunk el.

Barcelona

Barcelona leghíresebb látnivalója kétségkívül a Sagrada Família templom, melyet a híres Antoni Gaudí tervezett. Annak ellenére, hogy még mindig folynak rajta a munkálatok - a tervek összetettsége miatt - az UNESCO a világörökség részeként tartja számon. 2010 novemberében XVI. Benedek pápa bazilika rangjára emelte és megszentelte az épületet. Barcelonai tartózkodásunk alatt lépten-nyomon bele fogunk botlani egy-egy építészeti remekműbe, főleg ha a város Eixample kerületében sétálunk. Itt a művészetek szerelmesei igazán otthon fogják magukat érezni. A Casa Milà, a Casa Batlló és a Casa Amattler többek között ezen épületek csoportját képezik. A Casa Milà, talán ismertebb nevén: La Pedera (magyarul: Kőbánya) szintén Antoni Gaudí műve, melyet életének abban a szakaszában tervezte, amikor úgy érezte, álmai szertefoszlanak. A Güell park eltervezett beépítése zátonyra futott, művészetét egyre nagyobb értetlenség vette körül. A Casa Milà épületében szinte életműve összegzését adja: itt valósítja meg legtökéletesebben a természet és az építészet összeolvasztását. A lakóház nem csak az azt képező alakzatok miatt érdekes, hanem azért is mert szinte kiviteli terv nélkül, néhány egyszerű vázlat alapján építették fel. A Ciutat Vella kerület is számos látnivalót kínál. Többek között itt található a Ciudadela Park, melyben megtalálhatjuk a Parlament épületét, a városi Állatkertet, illetve számos múzeumnak is helyet ad a park. A Güell Parkot is szintén a már sokszor említett Gaudí tervezte. A park a város Gràcia negyedében, mintegy 17 hektáros területen helyezkedik el.

Miután kinézelődtük magunkat kellemes időtöltést és pihenést nyújthat a város tengerpartján található 7 strand egyike. Ezek közül a leghíresebb talán a Playa de San Sebastián és a Barceloneta.

Barcelona nem a legnagyobb városok egyike, mégis temérdek látnivalóval csábítja az utazóközönséget. Talán egy hét nem is elég, hogy feltérképezzük a város nyújtotta érdekességeket, ezért kell minél többször ellátogatni ide, hiszen Barcelona mindig tartogat valami meglepetést a számunkra!Amrey Sant Pau**+

Hotel Amrey Sant Pau
C/ Sant Antoni Maria Claret, 173
08041   Barcelona, España

Contact

Online média ZRT.
1145 Budapest, Szugló utca 54
Phone: +36 1 780 7380
E-mail: hotelvoucheronline@hotelvoucheronline.com
www.hotelvoucheronline.com - Online média ZRT.
Webáruház készítés a StartÜzlettel.
Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben