search
text:
Coupon registration

 Change your

 coupon to HotelVoucher

change coupon to hotelvoucher

 

cart
Your shopping cart is empty
Newsletter subscribtion

I would like to get the newsletter

Family name:
First name:
email:

4 nap/ 3 éj Drezdában reggelivel wellness-szel 2 fő részére: Quality Hotel Dresden West ***

4 nap/ 3 éj Drezdában reggelivel wellness-szel 2 fő részére: Quality Hotel Dresden West ***
EUR 222.00 Coming soon...
db
More information of the product:

A voucher tartalma 2 fő részére

 • 1  Welcome Drink az érkezés napján
 • 3 éjszaka szállás egy standard kétágyas szobában 2 fő részére
 • 3x büféreggeli 2 fő részére
 • A szauna és fitness részleg ingyenes használata
 • Ingyenes parkolás a hotel parkolójában (a mélygarázsra nem vonatkozik!)
 • Kései check out lehetőség kapacitás függvényében 15:00-ig
 • A voucher kiállítástól számított 3 évig érvényes
 • Kizárt időszakok: ünnepnapok
 • Foglalás közvetlenül a szállodánál a voucher számának megadásával a szabad helyek függvényében: info@qualityhotel-dresdenwest.de
A voucher kiállítója:Henk Sterkenburg Relaxing Service az Online Média Zrt közvetítésével

   

  Quality Hotel Dresden West ***

  Drezda

  Ez a szálloda nyugodt, zöldellő környezetben fekszik, és remek összeköttetést kínál az A17-es autópályával. Ennek köszönhetően akár egy egynapos kirándulást tervezhet a szomszédos Csehországba vagy  Sächsische Schweiz (Szász-Svájc) területére A Quality Hotel Dresden egy 10-perces autóútra fekszik Dresden városközpontjának nyugati részéről.

  Az étterem a regionális német konyha fogásait és mediterrán ételeket szolgál fel. A szálloda bárja késő estig nyitva van.

  A büféreggeli az étterem teraszán vagy a kertben fogyasztható el.

  A fürdő területén szauna, gőzfürdő és egy kis edzőterem biztosított.


  Drezda a déli Altstadtból és ennek külvárosaiból, továbbá az érseki, az 1686-iki tűzvész után újra fölépített Neutsadtból és ennek külvárosaiból áll. A kettőt három híd köti össze; ezek: a régi híd, amelyet a XIII. században építettek; az 1852. befejezett mintegy 1000 lépéssel alantabb fekvő Mária-híd; valamint az Albert híd, amelyet Manck mérnök épített és 1877 – ben adták át a forgalomnak és a pirnai külvárost köti össze a Neustadttal. A régi és az Albert híd közt 1892 – ben egy negyediknek az építését kezdték meg. Az Elba bal partján, a régi híd tőszomszédságában van a Brühl-féle palota és mellette a Brühl-féle terasz („Európa erkélye”), amelyet 1738. Brühl gróf, III. Ágost minisztere alapított.
  A Schlossplatzról 41 széles lépcső vezet fel rá, amelyeket négy homokkőből készült allegorikus csoport (az éj, a reggel, dél és este), Schilling műve ékesít. A katolikus udvari templom, amelyet 1737-56-ig az olasz Chiaveri tervei szerint építettek, a homlokzatán 64 szentnek a szobrával, Mengs Rafael híres oltárképével.
  Királyi kastély, 1534 – ben megkezdett és a XVIII. század elején kibővített épület, amely két udvart zár körül; a Hofkirche, vagyis a dóm felőli homlokzatán az úgynevezett Grünes Thor fölött 110 m. magas torony emelkedik.

  A Georgen-kapun kívül csinos reneszánsz oszlopok állnak. A nagy udvarban, a kapu fölött érdekes, a XVI. századból való galéria vezet el. Belsejében, a bálteremben mitológiai képek, a trónteremben a négy rendet ábrázoló alakok láthatóak; a freskókat Bendemann készítette. Frauenkirche: Az 1945-ös szőnyegbombázást sok történész tartja értelmetlennek: ez tulajdonképpen a szövetséges csapatok végső bosszúja volt az angliai veszteségekért, különösen Coventry-ért. A templom újjáépítése a német egyesítés után kezdődött meg magánkezdeményezésre, a 180 millió eurós költség több mint felét magánszemélyek és cégek adták össze.

  Az újjáépítés kezdetén úgy határoztak, hogy nem Gottfried Silbermann orgonáját állítják helyre, hanem újat készítenek, hogy XIX. és XX. századi műveket is játszhassanak. A Frauenkirche Drezda zenei életét is gazdagítja majd. A Frauenkirche zömök épület, a hatalmas kupola, a legnagyobb fesztávú az Alpoktól északra, lefedi a templombelsőt. Alakja után "kőharangnak" is nevezik a Canalettót is megihlető épületet, amelynek újjáépítéséhez a régi templom megmaradt, szétválogatott, beazonosított köveinek mintegy negyven százalékát használták fel. Drezdát és Coventryt a megbékélés jegyében évtizedek óta testvérvárosi kapcsolatok fűzik egymáshoz. Coventry székesegyházának keresztje is átkerült az Elba partjára, a felszentelési ünnepségekre eljött Colin Bennets, Coventry püspöke is. A Zwinger Az operaház mellett, az 1710 és 1728 között az építész Pöppelmann és a szobrász Permoser által épített Zwinger a legismertebb építmény Drezdában.

  Eredetileg narancsosnak és udvari játéktérnek tervezett épületegyüttest később a választófejedelmi műcsarnokkal bővítették. A Zwinger a német késői barokk építészet legjelentősebb alkotása. Kiindulópontunk a koronás kapu (Kronentor) amely a francia pavilonnal (Französische Pavillon) együtt 1714-ben készült el.

  1728-ban, a Wallpavilonnal szemben, a harang pavilon (Glockenpavillon) került átadásra. A Gottfried Semper tervei alapján épített képtár reneszánsz stílusú épülete jelenti a kapcsolatot a Színháztérhez (Theaterplatz). A Zwinger belsõ udvarának méretei: 116 x 204 méter. Egy kissé elrejtve, a francia pavilon mögött található a Balthasar Permoser által készített ún. Nymphenbad, melynek lépcsős vízesését, szökőkútjait és szobrait ismét eredeti szépségükben csodálhatunk meg.

  Kétséget kizáróan a Zwinger a képtárral, a fegyvertárral, a porcelángyűjteménnyel és a matematikai-fizikai szalonnal Drezda múzeumi központja. A Zwinger képtár alapját az 1560-ban alapított szász választófejedelmi képcsarnok alkotta. Azóta turisták és műkedvelők milliói látták Raffael, Dürer, Holbein és sok más világhírű festőművész alkotásait. Az operaház Az első drezdai operaház Gottfried Semper tervei alapján.


  Quality Hotel Dresden West 3***

  Quality Hotel Dresden West
  Zschoner Ring 6, 01723
   Dresden-Kesselsdorf, Deutschland
  fon: +49(0)35204-459-0
  fax: +49(0)35204-459-113
  email: info@qualityhotel-dresdenwest.de

  Időpontlekérdezés / Szobafoglalás


  Nagyobb térképre váltás

  Contact

  Online média ZRT.
  1145 Budapest, Szugló utca 54
  Phone: +36 1 780 7380
  E-mail: hotelvoucheronline@hotelvoucheronline.com
  www.hotelvoucheronline.com - Online média ZRT. - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
  Webáruház készítés a StartÜzlettel.
  Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben